مواد لازم برای تهیه پارفه نارگیل و انبه

 

 


ماست 2 پیمانه
انبه رسیده متوسط 1 عدد
پودر نارگیل 1 پیمانه
عسل 2 قاشق غذاخوری
 

 
آموزش درست کردن پارفه نارگیل و انبه :


ماست را هم بزنید تا یکدست شود.
انبه را پوست بگیرید و به صورت مکعب‎های 1.5 سانتی‎متری قاچ کنید تا حدود 1 پیمانه بشود .
در یک کاسه کوچک، ماست و شربت افرا را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
پیمانه انبه را در 4 لیوان مخصوص دسر (parfait) بریزید.
روی انبه‎ها را 2 قاشق غذاخوری نارگیل پر کنید.
پیمانه ماست را در هر کدام از لیوان‎ها بریزید.
انبه‎های باقی‎مانده را بین لیوان‎ها تقسیم کنید.
در مرحله آخر با  دو قاشق غذاخوری نارگیل باقی‎مانده روی لیوان‎ها را تزیین کنید.
 
 
نکات تکمیلی درباره پارفه :


پارفه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا پانزده دقیقه
پارفه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای چهار نفر مناسب میباشد .


مشخصات

آخرین جستجو ها